GymDrama

Nyt fra bestyrelsen

Indkaldelse til generalforsamling sep 17, 2020 | Generalforsamling - indkalselser, Nyt fra bestyrelsenGeneralforsamling i Dramatiklærerforeningen. Fredag den 13. november 2020 kl. 16.15 på Rosborg Gymnasium Rejsekursus Berlin 2021 jun 15, 2020 | Kurser, Nyt fra bestyrelsenKursus i Berlin: Onsdag den 7. april til lørdag den 10. april 2021 Dramatiklærer­foreningens nye hjemmeside er færdig feb 2, […]

Nyt fra bestyrelsen, oktober 2018

Så kom den længe ventede efterårsferie i reformår 2. FIP-kurserne vidner om stadigt uafklarede elementer i tolkningen af den nye læreplan, men man sporer heldigvis optimismen og ønsket om at møde hinanden i at løse de udfordringer, der opstår undervejs.

Nyt fra bestyrelsen

Så skete det – det uundgåelige… En så handlekraftig og energisk ildsjæl med så mange projekter af forskellig karakter, hun måtte trække stikket i forhold til bestyrelsesarbejdet.

Nyt fra bestyrelsen

Reformår…
Reformen fylder med nye læreplaner, produktionen af vejledninger og FIP-kurser. Derudover er der naturligvis den praktiske implementering af reformen ude på skolerne. Men mere om læreplanerne andetsteds.