Rejsekursus Stockholm 2025

Stockholmkursus-arrangør-gruppen har holdt møde og her nedenfor følger en kursusbeskrivelse

Kursus i Stockholm: Onsdag den 9. april til lørdag den 12. april 2025

Startdato
9-04-2025 (eftermiddag).

Slutdato
12-04-2022 (formiddag)

Kontakt
Michael Grankvist Sørensen, [email protected]

Tilmeldingsfrist
01-11-2024

Kursusudbyder
Dramatiklærerforeningen

Indhold
Vi deltager i workshops og har samtaler med teatre som fx Dramaten, Unga Clara, Teater Galeasen eller Orionteatern. Vi hører om deres profil, teaterpædagogik og nyeste produktioner. Vi skal naturligvis også opleve Soppteater og besøge andre institutioner/museer.. Det endelige program vil først ligge færdigt omkring februar 2025.

Formål
At møde de førende teaterinstitutioner i Stockholm og få inspiration til egen undervisningspraksis.

Målgruppe
Primært for dramatiklærere.

Pris
3.500 kr. ekskl. transport til og fra Stockholm. Prisen inkluderer tre overnatninger med morgenmad, transport i Stockholm, deltagelse i workshops, teaterinstitutionsbesøg, tre teaterforestillinger samt ét fælles måltid (Soppteatern).

Tilmelding
Senest onsdag den 1. november 2024 til Michael Grankvist Sørensen på [email protected]. Der er et maksimalt deltagerantal på 20. Tilmelding er efter først til mølle.

Læs også

Inspiration fra FIP

Nogle af os deltog i et glimrende FIP-kursus på Aarhus HF & VUC fredag den 10/11. Eftermiddagen var sat af til en workshop med Roberta Carreri fra Odin Teatret. Nogle af vores kolleger var i den forbindelse så venlige at tage lidt noter fra workshoppen og dele dem...

Ny udgivelse

Kære kollega. Nu er det muligt at lade sig inspirere af syv kollegers interessante og vedkommende refleksioner over hver sit aspekt af dramatikundervisningen på stx og hf. I udgivelsen Fagdidaktiske formidlingsartikler om dramatik, som du kan finde på...

Aprilfestival – Gruppeteatrenes Mekka

Aprilfestival – Gruppeteatrenes Mekka

Af Michael Grankvist Sørensen Jeg er sikkert ikke den eneste i denne forsamling der har fået sin primære teaterfaglige dannelse via de turnerende børneteatre, men som efter man er blevet voksen nogle gange kan glemme, hvor betydningsfulde de har været for en selv, og...

Share This