Gør Holberg levende – en konkurrence for dramatikelever

I skoleåret 2022/23 fejrer vi Dansk Teaters 300 års jubilæum med en konkurrence. Vi håber, at mange af jer vil have lyst til at arbejde med Holberg i jeres dramatikundervisning i løbet af efteråret og deltage i konkurrencen med jeres elever.

Der er fordele ved at være medlem

En af dem er, at du får adgang til vores materialebank. Den er fyld af gode sager!

Så meld dig ind i dag og få adgang til alle de mange medlemsfordele.

Læs også

Kunsten at samarbejde om og med kunsten

Kunsten at samarbejde om og med kunsten

Denne artikel er den anden i en række af artikler om dramatikfagets muligheder for at samarbejde med det professionelle teatermiljø. Hvis du selv har erfaring med at samarbejde med det professionelle miljø, og har lyst til at skrive et indlæg i artikelserien, hører vi...

Share This